Cute Blinking Blue Cat

Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 22 September 2012 | 12:07 am | 0 Atasinchi

 Assalamualaikum & Haii .  
    Dah 2 bulan lebih aku menyepii.. Bukan menyepi sgt pon. Actually lupa password blog ni haa.. Hehehe.. Maapkan saya :D Tetibe aku muncul ni nak jugakk la sharing cite baruu.. This time nak cite pasaipa aku tulis tajuk mcm tuu lah.. 

   Kdahh takmau lari dari tajuk , lenguh nanti nak kejar. #merepek XP. Now, i want to introduce u all nie my crushh . Tanner Patrick ! Have do you know him ? If you don't know him yet. Tengok gamba kat atas tu.. Handsome tak, handsome tak ? Kan best lau jadi abang aku nie.. Tiaptiap hari buli suh ambik and hanta skola,. #blom jadi abg kandung dah kejam.. Ish~

  Previously, in accordance with the title up above i just want to remind and let you know that this handsome bro is famous through youtube. He started posting video on YouTube in August of 2011. He also known as Tanner Howe the former vocalist from Disco Curtis..

  Muke dah handsome, takkan awek takdak kot.. Of coz lah ada wahaii rakyatku sekalian . Melepas aku. Girlfriend dia ni pon lawa . Kire padan lah dgn abang aku niee.. Nama gf dia Madeline Becker lau tak silap aku. Btwy ni gamba dia :

 SATUU CUKUPP AHH ! :PPP

  Aku tak tau sangat  sejarah percintaan diaorg.. Biarkan je lahh.. Tp sweet jugaklah diaorg nie.. Nak tgk gambar diaorg ?? Scrool kay !





Aww romantissnyaa :*
  May God bless them . Peace ! Aku stop sini dulu kay.. Baii.. Here's a flying kiss from my brother




PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
I do Heart You
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google