Cute Blinking Blue Cat

Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 11 July 2012 | 9:46 pm | 0 Atasinchi

Assalamualaikum w.b.t ,

    Pe kabo sume ?? Hikhikk.. Hrap sihat n makin comel cute mcm saye.. Kay gurau. Dont risau , sy takleh lawan awk sume :DD
Dahh stop marah sy sbb lme tak hapdatee.. Mls lahh.. Sy update kalau rajen n ade story je. Tp bukan 100 % mcm tuh laa.. Kbelakngan ni busy gila , smpai dah lame dah menghadap lappy ni haa.. Blog pon dah berhabuk kelong.. Puhhhhh !! *tiup habukk
   Nakk story morry sikitt , dua hari lepas bt pertame kalinya handphone sy kne rampas ngn cikguu.. Pehhh time tuh tgh kmas2 bilik psv pastuu ade cina nmpakk kawan sy main handphone . Cina tuh pun jerit mcm org jakun . Dia jerit cemni "AMBIKK GAMBARR , AMBIKK GAMBARR *sambil bergelak ketawa.. Siott lah kau cinaa. Smpaii ari ni bile sy nmpakk cina tuh sy tenung dia tajam-2 , Then bila dia perasan n tgok sy balik, sy jeling sampaii juling. Marahhh niee..
   Tapii skrg handphone tuh dah dpt dah. 1 hari je dia bermlm dalam pejabat skola. Esok nye mak sy pegi ambek. Mujur dapat mak sporting . Hehehe . Mase nak ambek tuh debar jgk sbb kt dlm tuh ade cg garang gak lah. Mcm2 yg mari dlm pale otok niee. Hahaha.. Last2 lps sign , handphone trus masuk dlm poket , dah mak tak mintakk masuk poket sendiri je laa. *Muke tak serikk mmg camniee..
   Tamatlah sudahh cerita sy , dah pegi masukk tido tuhh.. Layan blog sy mmg tak tentu hala. Celoteh mcm mak cikk  , isi nya ntah papee. Hehehe. Tapi biarlah asalkan sy hapdate. Tak puas hati meh nak cium .. *guraubongok . Klahh baiii .
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
I do Heart You
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google