Cute Blinking Blue Cat

Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 19 June 2012 | 10:15 pm | 0 Atasinchi

Assalamualaikum.. Bace pe yg ade kat gamba atas ? Paham tak? Tak paham meh nk translate. Dia cakap "Hai tu perkataan yg ringkas tpi hai jugalah permulaan cinta"
So saye nak say Hi lah kat korang, mne tahu kot2 leh jdi mcm ayat kata atas. Leh tangkap cintann then couple. Ohh sweetnyee *kgurauu

Hahaha. gatal bebenor anak dara sorang niee.. Sorry lerr mlm nie pelik sikit, urat kepale putus fius mcm ni lah jadinyee. Sy dah nekad dah nakk single , taknakk ah couple. Mcm menyusahkan hidup je. Duit pon tak membazir kan ? Alhamdulillah dah lame dah hidup single and sebenarnye tak mati pon kalu single nie. Best lagi ade lahh.


Tapi tak dinafikanlah kalau mase sy tgh single nie sy tak berkenan kat sesape. Penyakit tu mmg a ade mai singgah jap. Tapi minat je. And minat tak same ngn suka or cinta. Kay ? So stoplah labelkan sy yg pelik2 and gosipkan sy dgn sesape.. Insane btul. *marah niee. Ye lah kite tgh sedap2 duk syok kat orang. Then mai timbul hal lain. Potong mood btul laa..

Saye suke minat kat orang je lau sampai tahap couple tu maybe tak kot. Hahaha.. Reason dia mcm yg saye potpet tadi tu la.. Bile kite minat kat orang tuh and tak couple , kite main dgn lelaki lain pon takde nak marah, jeles n so on laa. Tu yg bestnyee.. Takde rase dikongkong sgt. Fakta perempuan nie tak suke dikongkong.

Sometimes bile couple ni perangai pasangan kite over sikit daripada mak ayah kite, Apehal ? Tapi majoritinye takde lah cmtuh sgt,, Kan ? Eh klahh. Taktau npe hari nie kepale pening sgt. Nk mkn ubt malas gila. Nak tidoo dulu lahh. Baiii

No-Motif

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
I do Heart You
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google